Zensehome – Intelligent styring af El

A. K. Andersen El ApS forhandler Zensehome, der er en intelligent styring af dine elinstallationer. Zensehome er både smart og energibesparende, og har f.eks:

Sikkerhedssluk af Kaffemaskinen?

Eller energi-måling på dit ventilation?

Eller Sluk for standby på fladskærmen?

Eller … Mulighederne er mange.

Desuden har den hjemmesimulering, som kan holde indbrudstyve på afstand.

Få et smart velfungerende hjem med Zensehome

Zensehome er også praktisk, når du forlader hjemmet, for der kan du benytte sluk alt-funktionen. Derudover har den energimåling på alle komponenter som for eksempel dit fjernsyn. Det betyder, at du kan estimere dit standby-forbrug, hvorpå du kan beslutte, om du vil ændre på det – eller simpelthen lade installationen slukke for det, når du ikke benytter det…

Installationen gør det i det hele taget nemt og enkelt at styre dine lys og lamper, så de er tilpasset dine behov. Du kan blandt andet bestemme, hvilke kontakter der skal høre til bestemte lamper, og hvor der skal være lysdæmpning.

Med Zensehome kan du altid lave om på dine installationer via den intuitive PC-software. Dertil kommer, at du kan fjernbetjene kontakterne via din mobiltelefon.

Zensehome kommunikerer via dine eksisterende elkabler, og hele systemet er enkelt at installere, hvor andre lign. systemer kræver “den helt stor tur”.

SE PRÆSENTATION AF SYSTEMET I DE 4 VIDEO I TOPPEN AF DENNE SIDE.

Kontakt mig og hør mere om intelligent el

Kontakt elinstallatør Anders K. Andersen for at få en professionel rådgivning om mulighederne i netop din installation.

Du kan ringe på telefon 53 55 33 54, eller sende en e-mail til anders@aka-el.dk.